- Prijslijst

De prijslijst vanaf 1-9-2022

 

€ 36,- Risico behandeling. ​(reumatische of diabetischevoet behandeling met nota voor de zorgverzekeraar) 

€ 33,50 Basis behandeling.​(nagels knippen en verzorgen, evt. eelt likdoorns en kloven verwijderen, nagels lakken en de voeten incremen.) tot 45min.

€ 28,50 Korte behandeling.  ​(nagels knippen en verzorgen, evt een likdoorn,of 1 ingroeiende nagel. en de voeten incremen) tot 30min.

€ 23,50 Deeltijd behandeling. ​(1likdoorn of ingroeiendenagel verwijderen of alleen nagels knippen) tot 20min.

€ 27,50 Nagelbeugel behandeling. (dit is een vanaf prijs)

€ 10,- Orthese. (dit is een vanaf prijs)

€ 55,- voetreflex plus behandeling 45 min.  * (vrijgesteld van BTW)

€ 75,- pedicure in combinatie met voetreflexbehandeling *

let op mogelijk kunt u declareren bij uw zorgverzekeraar. (mits u verzekerd bent voor alternatieve zorg dit gaat om een bedrag tot €45,- per behandeling)

€ 15,- korte voetmassage (max 15 minuten, geen voetreflex)

€ 15,- kinderconsult voor kinderen tot 12 of tm groep 8

€ 2,50 verwijderen van nagellak

+ €2,50 toeslag ambulant. (let op ! deze zitten vol !)

 

alle pedicure behandelingen zijn incl. 21% BTW,

* =  voetreflex plus behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.

 

niet nagekomen of niet tijdig (24 uur tevoren) afgemelde afspraken worden in rekening gebracht. prijzen gelden vanaf 1 mei 2020.

 

nagellak dient u zelf voor de behandeling te verwijderen! ik kan er wel nieuwe nagellak voor u opdoen. denkt u dan wel even aan uw slippers.

 

 
 

 

De behandelingsprijzen zijn inclusief BTW en kunnen zowel contant als per pin worden voldaan.

Cadeautip?!
Geef een cadeaukaart cadeau.
Deze kunt u kopen in de praktijk.

 

voetreflex behandeling

u kunt in mijn praktijk ook terecht voor voetreflex massages. In 2017 ben ik begonnen aan de HBO opleiding tot voetreflexPlus therapeut, deze opleiding heb ik in 2020 met goed resultaat afgerond incl. de medische basis kennis. Hierna heb ik me aangesloten bij de VNRT waardoor de behandelingen (afhankelijk van uw soort aanvullende zorgverzekering) in aanmerking komen voor vergoeding. voetreflex therapie valt onder de alternatieve zorg. 

tijdens mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in de volgende modules. dit wil niet zeggen dat u alleen hiervoor bij mij terecht kunt natuurlijk maar wel dat ik mezelf hier extra in verdiept heb.

menstruatie en overgangsklachten, klachten van verzakking.

zwangerschap, (zwangerschapskwaaltjes, en evt. opwekken van de bevalling)

de meestvoorkomende ziektes (hoofdklachten, migraine, vermoeidheid en eczeem en andere huidklachten),en buikklachten.

rouwverwerking. (bij moeite met het verwerken van verlies van dierbare, maar ook bevoorbeeld bij het verlies van uw baan), of iets anders

​wat is voetreflex?

​De voet weerspiegelt het gehele menselijke lichaam. Elk orgaan en elk lichaamsdeel zijn door energiestromen met een bepaald reflexgebied in de voet verbonden. Met massage van en druk op reflexpunten in de voet worden blokkades opgeheven en de doorbloeding van een bepaalde zone verbeterd. inmiddels heb ik al vele mooie massages mogen geven. en is dit een hele fijne extra manier geworden om u te kunnen helpen. Natuurlijk is het buiten dit ook gewoon heel fijn en ontspannend om een voetmassage te ontvangen. om me extra te verdiepen in de Chinese geneeskunde heb ik een 15 daagse stage mogen lopen in een Chinees massage ziekenhuis in Bejing. U bent dan ook van harte welkom om te ervaren wat voetreflex plus voor u kan betekenen. een behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kan ook in combinatie met een pedicurebehandeling geboekt worden. u dient dit wel van te voren aan te geven, ivm de benodigde tijd. 

​prijs €55,- voor 45 minuten behandeltijd.

 

 

AVG verklaring

AVG verklaring Hierbij verklaart de Stichting AVG voor Verenigingen dat pedicure praktijk Woensel noord het AVG-programma geheel of gedeeltelijk heeft doorlopen. 

Pedicure praktijk Woensel noord  gaat ten alle tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zal deze nooit aan derde geven.uiteraard kunt u de genoteerde gegevens ten alle tijden inzien. en worden de gegevens verwijdert als deze niet meer noodzakelijk zijn.

gegevens die wij onder andere van u verwerken zijn:voornaam, achternaam,geslacht, adres gegevens, telefoonnummer, email, uw gezondheid,het noteren en opnemen van uw (voet)klachten (op papier of digitaal) voor het goed kunnen uitvoeren van de behandeling en verzorging van uw voeten. Maar ook voor eventueel nemen van foto's van uw voetproblemen. Zo kunnen we samen zien of er vooruitgang in een behandeling zit. dit zal natuurlijk altijd met uw goedkeuring gebeuren.